Oh what's the cure for bad decisions

fredag 19 december 2008

Man vet att man är hemma för stan är likadan

Det är ett party nere på gatan men jag ska inte gå
har man levt så här länge så har man vart på allihop

Jag önskar att det var sommar. O nu lyssnar jag på No woman no cry och längtar ännu mer efter sommar. Sitta på en varm balkong med en cigg mellan fingrarna och om inte så känner man åtminstone lukten från andras cigaretter. Och jag är tillochmed sugen på ett glas vin som man spär ute lite med päroncider. Bli lite lullig, lyssna på musik och prata med nytt folk och försöka greppa ett tag om sitt liv fastän man har allt under kontroll för egentligen är man så jävla bra.

Imorgon åker jag till Halmstad men ingen vill träffas och göra det där. Sophie bad mig ringa Malte men jag kan inte för han kommer inte hem förrän jag är borta. Jag saknar Kent och tända ljus och Kent finns inte ens på min ipod längre, vart fan all deras musik nu tog vägen. Jag hatar min dator och itunes. Shane McGowan.

Jag hoppas att nästa sommar blir händelserik och fotografifull. Jag vill åka till London och ut i förorten någonstans och fotografera söta britter och jag vill dansa till Franz Ferdinand och jag vill till Falsterbo och jag vill skrika och fotografera över tusentals bilder och de ska bli så jävla bra och jag lovar att jag ska ta någon bild som ska skapa hysteri och som ska bli känd.


usch jag pratar ju för fullt. Jag vill ha cola.


There is no you there is only me
there is no fucking you.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vill du aka till London med mig?