Oh what's the cure for bad decisions

torsdag 12 februari 2009

10:58

mamma tvingade upp mig för si så där en halvtimma sen. Blöh. Vi har massor att göra innan vi åker till Halmstad, åka till skattemyndigheten (tror jag) och lämna in en ansökan till överförmyndaren.
Jag tycker inte om min överförmyndare. Jag har aldrig träffat henne, men hon är faktiskt en jävla fitta. Varje gång vi söker henne ringer vi ungefär tusen gånger och hon söker ändå inte upp oss. Det är inte roligt när man vill ha tillgång till sina pengar.

I Halmstad ska jag på artonårsfest. Den är imorgon. Sophies och Hannahs. På lördag har vi en "reunion" på förra årets 14 februari-fest. Så det blir jag, sophie, Jesper, Jonte, Linn och Thore hemma hos Malte. Hoppas jag inte missade någon där!

Jag är hungrig. Jag är inte blond längre -jag är brunett. Jag saknar det blonda lite, men å andra sidan slipper jag kämpa med blekningsmedel och det tar bara på krafterna. Och håret.

Det stör mig att jag är hungrig, det är inte meningen att jag ska vara det på morgonen!
och så drömde jag väldigt skumt, och tro mig -vissa detaljer vill ni inte veta. Men allting började i en kinamatsrestaurang (fast de som hade det var japaner, har jag för mig).

vi skrivs.

1 kommentar:

Anonym sa...

Va glad att du är hungrig på morgonen! Det är aldrig jag!