Oh what's the cure for bad decisions

lördag 28 februari 2009

lsaladh

Det är helt otroligt hur mycket plats du har fått ta i min bilddagbok. Visst, bilderna på dig kryllar inte men om man räknar bort mig och alla andra av det kvinnliga könet så har du tagit mest och störst plats. Och det suger. Jag vet inte ens om jag blir arg längre när jag tänker på dig -men inte heller glad. Och jag ångrar ingenting som jag gjorde med dig. Jag ångrar inte nätterna i din säng och jag ångrar inte den där bitschslapen. Men jag ångrar saker som jag gjorde för att få vara med dig. Jag ångrar att jag la ner så mycket pengar på dig, jag hatar att jag lät dig charma dig in hos mig varje gång fastän jag alltid visste hur det skulle sluta. För jag tyckte att jag kunde få ta för mig av det lilla jag fick. Jag borde ha fått så oerhört mycker mer med tanke på hur mycket jag offrade och betalade bara för att få vara med dig!
Och jag vill hata dig. Men det värsta är att jag drömmer drömmar om att du börjar prata med mig igen OCH ATT JAG ÄR SÅ DUM SOM ÄR TREVLIG TILLBAKA OCH PRATAR SOM OM INGENTING HAR HÄNT. och det skrämmer mig. För det ska inte få vara som om ingenting har hänt. För det har alltid hänt något, rakt framför ögonen på dig men du har aldrig velat se vad det har gjort med mig. Men det var åtminstone inte du som fick känna hur jävla ont du och allt det här gjorde. Du fick inte ens känna hur du kollade in i väggen när vi hade sex.

och det värsta är att jag inte ens vågar ta bort dig som kontakt på msn. Jag har inte tagit bort någon alls. Och någon dag måste jag göra det, för mitt eget bästa. För om du tar kontakt med mig igen kanske mina ben är alldeles för svaga -igen.

erhm. ja... jag har bytt namn på bloggen.

1 kommentar:

Caroline Wi sa...

Jag har en fråga till dig!
Hur håller du koll på statistiken på din blogg? :)