Oh what's the cure for bad decisions

söndag 18 januari 2009

Come down and waste away with me

Ja, jag har inte skrivit här på en vecka, men det beror på att jag har varit på praktiken. Men jag slutade aldrig blogga. Om min praktik kan man läsa på photoandcoke.blogspot.com som jag har nämnt tidigare! Om ni inte har lust att läsa det ska jag kortfatta mig: jag älskar min praktik, trivs jättebra och mina arbetskamrater är sociala människor som har sinne för humor. I fredags fick jag följa med på en intervju med Laleh och jag fick fotografera henne, och i framtiden ska jag fotografera Melodifestivalen (den i göteborg) och Göteborg Horse show. Jag är jätteglad över detta och ser det som stora steg in i branshen och vet att det kommer bli lättare för mig att få jobb efter det. Följ gärna min praktik via bloggen!


I morse pratade jag med min syster. Var himla gulligt att jag fick reda på att hon röker. Säkert B's fel. Nu har vi typ vår enda hemlighet, hahaha.

För övrigt undrar jag om två personer fortfarande läser här. Ni kollar bilddagboken, men kommenterar varken här eller där. Och jag sa hejdå till en av er.
Oskar. Jag vet inte när jag är redo att ha så tät kontakt med dig igen. Om du inte har kommit över mig ännu, gör som du vill med kontakten med mig. För jag tänker inte hålla dig tillbaka bara för att något jag inte vet.
Kennet. Jag vill vara din vän, men det funkar inte, och det är dags att du gör en move. Det är därför inget fungerar.

Till båda två: Jag flyttar antagligen till sthlm efter gymnasiet, kanske skaffar en liten lägenhet under den tid som jag fortfarande bor här i väst. Ville bara att ni skulle veta.


J är söt och jag kommer bli kär. Jag vet inte men det känns liksom bra..

Det går bra för mig. Tror jag.
Nu måste jag sova snart, ska upp tidigt och sen ska jag luncha med Becca i stan imorgon.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hurrodu. Jag roker inte. Bara ngn gang. Da och da. Aldrig nykter.