Oh what's the cure for bad decisions

söndag 25 januari 2009

frisyrerkläder och stilikoner

Jag har en enda stilikon, och denna är en han och ingen hon. Och jag är nog ganska ensam om att ha honom, tror jag, och fastän jag inte klär mig så mycket som honom så är han fortfarande min stilikon. När han var yngre skulle man aldrig ha bangat, på början av nittiotalet var han stilren som fan och idag går han nog lite som han vill. Det är Thåström såklart.


När jag köper kläder i framtiden ska jag utgå från
den här bilden. Så det så.

Svart och vitt är snyggt.


Thåström hade någon slags passion för linnen.
Sexigt må jag säga.

Och som ni ser var Sven Joakim "Pimme" Eriksson Thåström
före Håkan Hellström med att använda sig av stuprör, hängslen
och hatt. Så det så!


Det är ganska roligt när man diskuterar Thåström med äldre. Många tror att bara för att jag är nittiotalist kan jag inte tycka om Thåström. Jag älskar allt. Ebba Grön är klassiker, Imperiet är lyriskt häftigt, Peace love and pitbulls är galet, Sällskapet är magiskt och Thåström är Gud.

Jag skulle faktiskt köpt ett par svarta cheap mondays på Åhlens tidigare i veckan, men de hade bara strl 28/32 och inte 28/30. Och de påstod att de aldrig har sålt 28/30, men 32 är ju alldeles för långt för mig o det kostar 140 kr för att de ska sy upp byxorna o det har jag inte pengar till! Men jo visst har de sålt 28/30, det är ju samma storlek som jag har på mina andra svarta cheaps (köpta på Åhlens). Idioter. Men jag ska köpa en jättesnygg tröja på Gina Tricot i veckan.
Och ja, det här var första blogginlägget som jag pratar om kläder i, och det blir nog det enda för jag hatar sådana där bloggar! Men å andra sidan kan ni ju säga till om ni har någon tanke på hur jag ska klippa mig?

1 kommentar:

Anonym sa...

du är fin oavsett hur du klär dig eller vad du har för frisyr :) <3